Kennis maken

KRAFTKOPY is Eva van Ooijen. Creatieve copywriter met verstand van zaken. Onderzoekend van karakter, doelgericht en gedreven. Koffie drinken en elkaar beter leren kennen? Veelzijdig schrijftalent

Deze eigenwijze tante heeft een hart voor schrijven. Een van nature onderzoekend karakter zorgt ervoor dat ze het onderste uit de kan haalt. Zo zet ze jouw merk met de juiste visie en strategie in de markt. Pakkende webteksten, boeiende social media posts, redactionele artikelen of magazines. Eva's toetsenbord kent geen grenzen.

Ervaring die spreekt

Met meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren is Eva's schatkist gevuld met kennis en inzichten. Van bouw tot interieurbouw, food, events, natuur, cultuur en duurzaamheid. Ze dompelt zich volledig onder in jouw vakgebied en levert maatwerk teksten die aansluiten bij jouw visie en doelgroep.

Focus op kwaliteit en SEO-optimalisatie

Met een scherpe focus op inhoudelijke kwaliteit en SEO-optimalisatie zorgt Eva ervoor dat jouw website beter gevonden wordt en meer conversies genereert. Ze volgt jouw visie met haar woorden. Menselijk, authentiek en doeltreffend. Daar kan geen AI (Artificial Intelligence) tegenop.

Van 'Teksten van Eef' naar KRAFTKOPY

KRAFTKOPY vindt zijn oorsprong in 'Teksten van Eef' dat in 2021 door Eva werd opgericht. Met de evolutie naar KRAFTKOPY zijn haar diensten uitgebreid en verfijnd. Ondertussen tikt ze vrolijk verder met toewijding en passie. Wil je meer weten over de achtergrond van Eva? Bekijk dan hier haar LinkedIn profiel.

Klaar voor de start?

Vereist jouw boodschap een serieuze toon of juist een knipoog? Eva brengt 'm helder over op jouw doelgroep. Ben jij klaar om je teksten naar een hoger niveau te tillen? En wil je, net als Google, authentieke en unieke teksten in plaats van door AI gegenereerde content? Maak kennis met Eva en neem contact op met KRAFTKOPY