Klare taal

Van copywriting voor interieurbouw tot contentcreatie voor uiteenlopende merken, bedrijven en producten. KRAFTKOPY regelt het voor je. Maar ook redactionele copy voor vakbladen, sterke merkverhalen, meeslepende verhalen en een uitgekiende marketingstrategie. 


Contentstrategie

Wil je dat jouw verhaal verhaal blijft hangen bij je doelgroep? Zorg dan voor een goede contentstrategie. KRAFTKOPY helpt je om jouw plan te ontwikkelen. Samen zorgen we voor consistentie, relevantie en waarde in jouw content. Wat zijn jouw doelen en waar liggen kansen? We brengen jouw unieke route naar succes in kaart. KRAFTKOPY zorgt voor boeiende, converterende content.

Social Media Management

Jouw social media kanalen, daar moeten we het even over hebben. Wordt je moe van het bedenken van goede content of heb je er geen tijd voor? KRAFTKOPY ondersteunt je met een coole contentkalender. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je aan moet leveren. Jij houdt altijd zelf de controle. Tenzij je alles aan KRAFTKOPY over wilt laten.

SEO-optimalisatie

Leuk en aardig allemaal die teksten van KRAFTKOPY, maar wat levert het eigenlijk op? Een goede SEO tekst zorgt ervoor dat jij hoger wordt gerankt in zoekmachines zoals Google. Maar. Met de opkomst van AI en tekstmodellen zoals ChatGPT is het nóg belangrijker dat jouw merk zich onderscheidt. Uniciteit, autenticiteit en kwaliteit zijn de sleutel tot succes. Interne links, actualiteit en bronvermelding mogen ook niet ontbreken.

Maatwerk teksten

De grenzen van zijn oneindig. KRAFTKOPY dompelt zich onder in jouw vakgebied en vertaalt complexe (technische) concepten naar begrijpelijke content. KRAFTKOPY schakelt snel en zorgt ervoor dat jouw content opvalt en correct is.

Woorden die werken

KRAFTKOPY zorgt voor woorden die werken. Ben jij klaar om de kracht van klare taal te ontgrendelen? Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden voor jouw bedrijf, merk of vakblad.